onsdag den 11. september 2013

Fersk kylling med Campylobacter...

Ferske, kølede kyllinger.
Batchnummer 130827 og 130828
Produktionsdato 27-08-2013
Pakkedato 27-08-2013 og 28-08-2013
Slagtet på Sødams Fjerkræslagteri aut.nr. 5317

Solgt hvor: Hopballe Mølle, Hopballevej 56, 7300 Jelling
samt til catering- og andre engros-virksomheder fra Sødam Fjerkræslagteri, Landevejen 19, 6780 Skærbæk.

Virksomhed, der kalder tilbage: Sødams Fjerkræslagteri ApS, Landevejen 19, 6720 Skærbæk

Årsag: Der er fundet et højt indhold af campylobacter i partiet.

Risiko: Hvis kyllingen ikke gennemsteges, eller ved fejlhåndtering krydsforurener andre fødevarer, kan man blive smittet med campylobacter-bakterien.
Symptomerne på en campylobacter-infektion er bl.a. diarré, opkast, kvalme, mavesmerter og feber.
Til trods for at holdbarheden for den ferske kylling er overskredet, advares der mod kyllingen, da den kan være opbevaret på frost hos køberne.

Råd til forbrugerne: Kasser kyllingen eller lever den tilbage til sælger.

Husk at kigge i fryseren!

Ingen kommentarer: