mandag den 22. marts 2010

Tatar,hakket okse,Form fars og Rå medister indeholder Salmonella som kan give infektion...

Hakket tatar: Mindst holdbar til: 18.03.10
Hakket okse 5% Mindst holdbar til 22.03.10
Hakket okse10% i sæk Mindst holdbar til 18.03.10
Hakket okse 10% Mindst holdbar til 18.03.10
Hakket okse 15% i sæk Mindst holdbar til 18.03.10
Hakket okse 15% Mindst holdbar til 18.03.10
Hakket okse 5% Mindst holdbar til 18.03.10
Formbøffer okse 10% Mindst holdbar til 18.03.10
Rørt fars : Mindst holdbar til 22.03.10
Rå medister. Mindst holdbar til 22.03.10

Varenummer: 04452, 04373, 04467, 09125, 04468, 09122,09126, 09124, 04376, 11778, 24303.
Alle varer er produceret den 17.03. 2010

Solgt hvor:
Engros- og cateringvirksomheder i Danmark

Virksomhed, der kalder tilbage:
Inco Danmark a.m.ba., Flæsketorvet 89, 1711 København V

Årsag:
Der er ved analyse påvist salmonella

Risiko:
Hvis varerne ikke varmebehandles/gennemsteges, kan der opstå Salmonella infektion.
Symptomer er blandt andet diarré, kvalme, mavesmerter, feber og opkast.

Råd til aftagerne:
Levere varen tilbage til leverandøren eller kassere den.

.

Ingen kommentarer: