fredag den 28. marts 2008

Salmonella i marineret kalkunbryst


Hvilke fødevarer:
Frossen Kalkunbryst Marineret af mærket Klaus fra Aldi.

Solgt i 500g pakningerMindst holdbar til 15. 02. 2009

Solgt hvor:
Aldi butikker i hele Danmark

Virksomhed der kalder tilbage:Aldi Holding ApS, Rørgangen 1 – 5, 2690 Karlslunde

Årsag:
Fødevareregion Syd, Kontrolafdeling Vejle har udtaget prøver til mikrobiologisk analyse, hvor der er fundet indhold af Salmonella Newport

Risiko:
Hvis kødet ikke varmebehandles/gennemsteges, kan der opstå Salmonellainfektion. Symptomer er bl.a. diarré, kvalme, mavesmerter, feber og opkast.

Råd til forbrugerne:
Kassere varerne eller levere dem tilbage til butikken, hvor de er købt

Husk at kigge i din fryser


Arkivfoto

Ingen kommentarer: