mandag den 20. februar 2012
Salmonella i hakket svinekød
Slagterens Hakket svinekød 8-12%
Nettovægt: 500 g
Fremstillet den: 6/2-2012
Mindst holdbar til: 14/2-2012
Batchnummer: 400260703A
Fremstillet af Hilton Foods A/S, DK 5551 EF
Solgt i:Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen og Fakta butikker i hele landet.
Virksomhed, der kalder tilbage:Hilton Foods A/S
Brunagervej 2 8361 Hasselager
Årsag:Virksomheden har i forbindelse med egenkontrollen udtaget prøver af kødet til undersøgelse for salmonella. Der er påvist salmonella i produktet. Selvom holdbarhedsdatoen er overskredet, advares der mod produktet, da køber kan opbevare det på frost.
Risiko:Hvis kødet ikke gennemsteges eller ved fejlhåndtering krydsforurener andre fødevarer, kan man blive smitet med salmonella. Symptomerne på en salmonellainfektion er bl.a. diarré, kvalme, mavesmerter, feber og opkast.
Råd til forbrugerne:Kasser kødet eller lever det tilbage til butikken, hvor det er købt.
Posted by
Fødevarekontrol
At
13.55
Labels
Brunagervej 2,
Fødevarekontrol,
Hakket Svinekød,
Hilton Food,
Hilton Food A/S,
Salmonalla


Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
suk..
Send en kommentar