Salmonella i hakket oksekød max 10 % fedt og max 18% fedt
Hvilke fødevarer:
Hakke oksekød max 10% samt max 18%Lot. Nr 1165085
Pakkedato: 13.06.2008
Mindst holdbar til: 18.06.2008
Oprindelse: Polen Slagtet i polen
Fremstillet i: HollandRef nr. 080613Lot nr 1164085
Mindst holdbar til: 17.06.2008
Oprindelse: Polen Slagtet i Polen
Fremstillet i: HollandRef nr. 080612
Solgt til:
Restauranter på Sjælland
Virksomhed, der tilbagekalder:
Slagelse Kødgros A/SNr. Ringgade 20 4200 Slagelse
Årsag:
I forbindelse med virksomhedens egenkontrol er der udtaget prøver af det hakkede kød. De foreløbige resultater heraf viser at der er Salmonella i produktet.
Risiko:
Hvis kødet mod forventning ikke varmebehandles/gennemsteges, kan der opstå salmonella infektion.Symptomerne er bl.a. diarré, kvalme, mavesmerter, feber og opkast.
Råd til aftagere:
Smide produktet ud eller levere det tilbage til virksomheden
Husk at kigge i din fryser
Ingen kommentarer:
Send en kommentar